Subscriber address policy

Följande policy används vid hantering av våra prenumeranters e-postadresser:
Genom att klicka på Prenumerera godkänner du att Novartis sparar dina uppgifter för att skicka ut nyhetsbrev och information via e-post. Du kan när som helst avanmäla dig från denna tjänst om du inte önskar uppdateringar från Novartis.

Novartis Sverige AB spara dina personuppgifter i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Här finner du en länk till Novartis integritetspolicy https://www.novartis.se/novartis-allman-integritetspolicy-affarspartner.

Integritetspolicyn beskriver

- vilken information vi har om dig,
- för vilka syften vi behandlar dina personuppgifter,
- vem som har tillgång till dina personuppgifter,
- vem dina personuppgifter kan vidaresändas till,
- hur vi skyddar dina personuppgifter,
- hur länge vi sparar dina personuppgifter,
- vilka dina rättigheter är och
- hur du kan uttnyttja dina rättigheter.

Novartis Sverige AB är ansluten till integritetsskyddsprogrammet HSAR (Hälso- och sjukvårdens register), se mer www.hsar.se

Du kan när som helst kontakta Novartis för frågor om hantering av personuppgifter skriv till dataprivacy.nordics@novartis.com.

Den här webbplatsen avser att använda cookies för att förbättra webbplatsen och din upplevelse av den. Genom att fortsätta att navigera runt på webbplatsen accepterar du vårt användande av cookies. Om du vill ha mer information och/eller inte vill använda cookies när du besöker vår webbplats, besök Om Cookies.