Vi har härmed nöjet att bjuda in till den andra webinarföreläsningen kring erfarenhetsutbyte inom medicinsk retina och användning av Beovu® (brolucizumab) för behandling av våt AMD. Upplägget är ca 30-35 min föreläsning och därefter finns möjlighet att ställa frågor till föreläsaren under 15-20 min.

Prof. Nicole Eter, oftalmolog från Tyskland, delar med sig av sin tidiga erfarenhet och användning av Beovu, samt svarar på frågor. 

Hoppas att du har möjlighet att delta!

Webbinariet hålls vid två tillfällen:
Tisdagen den 13 oktober klockan 16:30-17:30 och fredagen den 23 oktober klockan 13:00 - 14:00.

Syfte:
Ge dig kunskap och en möjlighet till erfarenhetsutbyte.

Föreläsare:
Nicole Eter är professor i oftalmologi och chef för institutionen för oftalmologi vid universitetet i Münster i Tyskland samt ordförande i den tyska oftalmologiska föreningen. Hon studerade medicin och erhöll sin specialistutbildning inom oftalmologi i Bonn.

Professor Eters huvudsakliga vetenskapliga intresse och forskning ligger i patogenes och terapi av AMD, cellulär avbildning och nanoteknik vid neovaskulära ögonsjukdomar.

Förutom att vara redaktionsmedlem och granskare för flera vetenskapliga tidskrifter har professor Eter författat mer än 200 artiklar i peer-reviewed tidskrifter. Hon har också hållit mer än 500 vetenskapliga presentationer.

Agenda:

5 minuter: Novartis hälsar välkommen
30 minuter: Prof. Nicole Eter, oftalmolog från Tyskland, delar med sig av sin tidiga erfarenhet och användning av Beovu 
20 minuter: Tid för frågor till föreläsaren

Documents: 
Inbjudan
Ladda ner inbjudan (PDF).
PDF icon Ladda ner
SE2009175175 (17 september 2020)
×

Medical Information Request

×

Ask Speakers

Anmälan: Novartis Ophthalmology Webinar (13 och 23 oktober)

Genom att anmäla dig till mötet accepterar du att vi behandlar dina uppgifter i enlighet med vår integritetsskyddspolicy.