Fördjupa dina kunskaper inom avancerad hjärtsvikt och när det är dags att överväga mekaniskt stöd eller transplantation i en video eller ett webbinar med Oscar Braun, överläkare och docent vid Lunds universitet.. Eller lyssna när gästmoderator Charlotta Ljungman, sviktspecialist och överläkare, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, diskuterar ämnet med Oscar. Vill du veta mer om Charlotta eller Oscar, klicka här

Fler Temaområden hittar du i undermenyn.

 

Podcastavsnitt

 
 

Om avancerad hjärtsvikt – fastställande och initiala åtgärder

Kan dålig hjärtfunktion gömmas bakom kompenserande faktorer, vilka tester behövs för utredning, vilka patienter ska remitteras och inte? Lyssna in när Charlotta Ljungman, sviktspecialist och överläkare vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, agerar gästmoderator och diskuterar detta och mer med inbjuden expert Oscar Braun, överläkare och docent vid Lunds universitet.

 
 

Om avancerad hjärtsvikt – djupdykning om transplantation och hjärtpump

Vad innebär det för de patienter som går vidare i en utredning för transplantation, vad kan förväntas, vad är prognosen och när är hjärtpump ett bättre alternativ? Lyssna in när Charlotta Ljungman, sviktspecialist och överläkare vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset, agerar gästmoderator och diskuterar detta och mer med inbjuden expert Oscar Braun, överläkare och docent vid Lunds universitet.


On-demand video

 
 

Behandling av avancerad hjärtsvikt – inklusive typfall

Lyssna till Oscar Braun, överläkare och docent vid Lunds universitet, för en övergripande beskrivning om diagnos och omhändertagande av avancerad hjärtsvikt. I ett fiktivt typfall exemplifieras när och hur vi ska agera då sjukdomen progredierar och läkemedelsbehandling inte längre är tillräcklig. 

 

 

KOMMANDE WEBBINAR MED OSCAR BRAUN

1 december 12.10

Behandling av avancerad hjärtsvikt – med typfall

Mer info och anmälan

 

Betygsätt sidan
SE2208303310 (30 augusti 2022)
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request