I direktsända webbinarier vrider och vänder experter på utvalda områden inom kardiologi. Anmäl dig och ta del av disskusionerna.


Missa inte kommande webbinar, event och inbjudningar.      Registrera dig här

  WEBBINAR  

Riktlinjebaserad behandling av HFrEF – kliniskt perspektiv

19 mars kl. 12.10 - 12.50

Anmäl dig till webbinariet längre ner på denna sida.

Under det senaste året har vi, i en serie aktiviteter, låtit professor Lars Lund diskutera frågor som rör implementering av ESC guidelines för hjärtsviktsbehandling. Med ökad klinisk erfarenhet blir tillämpningen av riktlinjerna lättare, men med tiden väcks ofta nya frågor.

Därför har vi bjudit in Lars Lund på nytt. För att genom teori och kliniska exempel ge stöd i hur du på bästa sätt kan använda riktlinjerna vid behandling av mer komplexa fall av HFrEF – i din kliniska vardag.

Föreläsare: Lars Lund är professor och överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna. Han är en internationellt framstående forskare inom behandling av hjärtsvikt med stort engagemang inom svikt, t.ex. inom styrelsen för Heart Failure Association inom ESC och RiksSvikt..

Agenda

12:10    Välkomna
12:15     Föreläsningar enligt schema
12:45    Frågestund
12:50    Avslut

Anmäl dig till våra event

 

Påminnelse och webblänk för deltagande skickas ut dagen innan. Mötet är kostnadsfritt och Novartis står för kostnad av föreläsararvode. Observera att du behöver din huvudmans godkännande för att delta. Produktinformation kan förekomma.

 

 

SE2402208698 (20 februari 2024)